Fotografiranje hrane

Fotografiranje hrane

“Čekaj da uslikam!“ Rečenica kojom sve češće započinje konzumiranje hrane u ugostiteljskim objektima. Fotografiranje hrane postalo je vrlo popularno u posljednje vrijeme, zbog porasta interesa za kulinarskim umijećem i dijeljenjem fotografija hrane na društvenim mrežama. Poput chefa kuhinje, pratimo teksturu, boju i dekoraciju jela. Sve začinimo kontroliranom okolinom, gdje nam se ističu osvjetljenje, kompozicija i drugi tehnički aspekti fotografije. Naš tajni sastojak su stručnost i dugogodišnje iskustvo. Voilà, Bon appétit!

Želite li da Vaše fotografije restorana i hrane budu kvalitetne, potiču apetit i privlače pažnju potencijalnih gostiju? Kontaktirajte nas.

Fotografiranje restorana

Osim fotografija hrane, fotografiranje restorana može biti vrlo važno za privlačenje potencijalnih gostiju i promociju restorana na društvenim mrežama. Interijer i eksterijer restorana su ponekad prva stvar, koju potencijalni gosti uoče. Vrhunske fotografije Vašeg restorana, osiguravaju prednost nad konkurencijom koja ne ulaže u vizualni identitet restorana i sadržaja. Fotografije restorana možete pronaći ovdje.

Snimanje i video produkcija

Snimanje i video produkcija reklama, popularan je način za promociju Vašeg restorana. Reklamom možete privući širu publiku, izvan lokalnog područja. Reklama restorana, sadržava snimke interijera i eksterijera restorana, prikazujući atmosferu i ambijent te snimke jedinstvenih jela, ponudu jelovnika i usluga. Cilj je potaknuti gledatelje da posjete restoran i sami okuse hranu i atmosferu. Video portfolio pogledajte ovdje.